Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization Michael J. Lewis
Libristo kód: 02106237
Kiadó Springer, Berlin, november 1999
This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Prod... Teljes leírás
? points 1133 b
179 226 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Spell of the Sensuous David Abram / Puha kötésű
common.buy 6 630 Ft
toplistás
The Making of a Manager Julie Zhuo / Puha kötésű
common.buy 6 883 Ft
toplistás
Wyspa zaginionych drzew Shafak Elif / Kemény kötésű
common.buy 4 558 Ft
Venture Deals Brad Feld / Kemény kötésű
common.buy 18 117 Ft
Art of Computer Programming, The, Volumes 1-4A Boxed Set Donald Knuth / Kemény kötésű
common.buy 102 817 Ft
Motorcycle Maintenance Techbook Anon / Puha kötésű
common.buy 16 030 Ft
English for Everyone, Level 1 Inc. Dorling Kindersley / Kemény kötésű
common.buy 7 597 Ft
Untitled McCarthy 14 MCCARTHY CORMAC / Puha kötésű
common.buy 6 265 Ft
Complete Book of Polymer Clay Lisa Pavelka / Puha kötésű
common.buy 12 880 Ft
Asteroids Thomas H. Burbine / Kemény kötésű
common.buy 45 538 Ft
Thermal Processing of Foods - Control and Automation K. P. Sandeep / Kemény kötésű
common.buy 107 107 Ft
Buster, the Silver Tip Grizzly Franklin Thoma Briles / Puha kötésű
common.buy 7 293 Ft

This new book updates and expands Harold Burton's classic book, UHT Processing of Milk and Milk Products, to provide comprehensive, state-of-the-art coverage of thermal processing of liquid and particulate foods. The food products covered now include soups, sauces, fruit juices, and other beverages, in addition to milk and milk products. Pasteurization, sterilization, and aseptic processing are all discussed, with emphasis on the underlying principles and problems of heat treatment of more viscous fluids, where streamline flow conditions are likely to prevail, and of products containing particles. Pasteurization and heat treatments designed to further extend the shelf life of pasteurized products are also discussed, and the pasteurization and sterilization processes are compared to highlight similarities and differences. Throughout, factors influencing the safety and quality of heated foods are emphasized. This book contains over 100 illustrations and 50 tables, as well as extensive cross-referencing and a comprehensive reference section.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Continuous Thermal Processing of Foods: Pasteurization and UHT Sterilization
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2000
Oldalszám 447
EAN 9780834212596
ISBN 0834212595
Libristo kód 02106237
Súly 1102
Méretek 265 x 187 x 31
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása