Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Consistency of Foodstuffs

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Consistency of Foodstuffs T. Sone
Libristo kód: 01970048
It has become increasingly clear that more attention is being paid to the physical chemistry and tex... Teljes leírás
? points 226 b
35 219 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


New Drugs in Cancer Chemotherapy S.K. Carter / Puha kötésű
common.buy 25 956 Ft
Kontrastive Grammatik Spanisch-Deutsch Zaneta Nowak / Puha kötésű
common.buy 15 371 Ft
Bunker Quality Claims Siegmar Leonard Seidl / Puha kötésű
common.buy 28 876 Ft
Magnetic Microscopy of Nanostructures Herbert Hopster / Kemény kötésű
common.buy 78 892 Ft
From Mountain Top to Valley Bottom Bradley J. Vierra / Kemény kötésű
common.buy 15 686 Ft
Navier-Stokes-Fourier Equations Radyadour Kh. Zeytounian / Kemény kötésű
common.buy 78 892 Ft

It has become increasingly clear that more attention is being paid to the physical chemistry and texture of foodstuffs as developments in food technology proceed more rapidly. Rheology, which has been skillfully introduced into polymer technology during recent years, should also be of direct relevance to food technology. The consistency of foodstuffs not only influences the processing of materials e.g. transport, mixing, etc., but it is also important for controlling the quality of food products. An older friend of mine, Dr T. Takano, and I have published a book Flow and Transport in Food Technology, in which we explained the concepts of rheo logy in the first part, and discussed the technological applications in the latter part. As far as text books on the subject of rheology of foodstuffs are concerned, we have only a few at the present, for example, Foodstuffs, their Plasticity, Fluidity and Con sistency edited by Dr Scott Blair, and Agricultural Rheology written by Dr Scott Blair and Dr Reiner. Although they are now classical works, there is clearly a difference between the social conditions of European countries and Japan.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Consistency of Foodstuffs
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Oldalszám 188
EAN 9789027702197
Libristo kód 01970048
Súly 432
Méretek 160 x 240
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása