Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Conservacion de hierbas aromaticas mediante deshidratacion

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Conservacion de hierbas aromaticas mediante deshidratacion Calin Sanchez Angel
Libristo kód: 09922868
Kiadó Editorial Academica Espanola, szeptember 2015
La deshidratación es probablemente el método más antiguo y utilizado para la conservación de aliment... Teljes leírás
? points 111 b
17 531 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

La deshidratación es probablemente el método más antiguo y utilizado para la conservación de alimentos. Actualmente engloba una serie de técnicas versátiles y generalizadas en la industria alimentaria. Además, las técnicas de deshidratación son continuamente estudiadas con el fin de mejorarlas y adaptarlas a las nuevas tendencias. En la actualidad, los principales alimentos que se presentan en forma deshidratada son: polvos para bebidas instantáneas, mezclas para sopas, especias, café y frutas.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Conservacion de hierbas aromaticas mediante deshidratacion
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2015
Oldalszám 56
EAN 9783659097485
ISBN 3659097489
Libristo kód 09922868
Súly 95
Méretek 152 x 229 x 3
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása