Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Confectionery Fats Handbook

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Confectionery Fats Handbook R. E. Timms
Libristo kód: 04764380
Kiadó Oily Press Ltd, február 2003
Fat is the most expensive component in confectionery such as chocolate. It may comprise of cocoa but... Teljes leírás
? points 509 b
80 060 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Food Styling Delores Custer / Kemény kötésű
common.buy 27 698 Ft
Artificial Intelligence: A Systems Approach M. Tim Jones / Kemény kötésű
common.buy 87 471 Ft
Iron Whim Darren Wershler-Henry / Kemény kötésű
common.buy 23 859 Ft
Land Where Stories End David Foster / Kemény kötésű
common.buy 11 788 Ft
People's Theologian Iain Campbell / Puha kötésű
common.buy 9 441 Ft
Lipid Glossary 2 F. D. Gunstone / Kemény kötésű
common.buy 28 881 Ft
Impact of Pollution on Animal Products Bernard Faye / Puha kötésű
common.buy 103 526 Ft
Presidency and Science Advising Kenneth W. Thompson / Kemény kötésű
common.buy 46 599 Ft
Music, National Identity and the Politics of Location Vanessa Knights / Kemény kötésű
common.buy 77 839 Ft
Autodafe No 1 International Parliament of Writers / Puha kötésű
common.buy 6 388 Ft
Love in the Rain Naguib Mahfouz / Kemény kötésű
common.buy 7 758 Ft
Long Acting Animal Health Drug Products Michael J. Rathbone / Kemény kötésű
common.buy 103 526 Ft
Regulatory Reform and Competitiveness in Europe, 1 Gaimpaolo Galli / Kemény kötésű
common.buy 77 023 Ft
CQ's Desk Reference on American Criminal Justice Patricia G. Barnes / Kemény kötésű
common.buy 29 365 Ft

Fat is the most expensive component in confectionery such as chocolate. It may comprise of cocoa butter, milk fat, palm oil, lauric oil, exotic fats, etc. This new handbook, with a large number of figures and tables, provides a comprehensive guide to all aspects of confectionery fats, with particular emphasis on the later. Unlike sugar confectionery, chocolate is a fat-continuous product and the sugar, like the other non-fat components, is merely mixed with the fat rather than melted/boiled. The properties of chocolate confectionery are thus determined mainly by the fat, which comprises about 26-35% in a typical chocolate formulation. The book describes the essential physical chemistry needed to understand the properties of confectionery fats, analytical methods, raw materials, the production and properties of confectionery fats, and their application in sugar and chocolate confectionery. It concludes with consideration of legislation and regulatory aspects of producing confectionery and of using milk fat, cocoa butter and alternative fats together with a chapter on analytical methods for detecting and quantifying confectionery fats. Finally, four appendixes provide: a glossary of terms and abbreviations used; details of confectionery fat manufacturers; details of confectionary fat products produced by these manufacturers; and a list of websites from other relevant organizations that the reader may find useful.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Confectionery Fats Handbook
Szerző R. E. Timms
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 454
EAN 9780953194940
ISBN 0953194949
Libristo kód 04764380
Súly 907
Méretek 156 x 234 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása