Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Coffee

Könyv Coffee R. J. Clarke
Libristo kód: 02185327
Kiadó Springer, szeptember 2011
The present volume, Volume 2 in this planned series on coffee, deals with processing and follows on... Teljes leírás
? points 480 b
75 062 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Face Paint Lisa Eldridge / Kemény kötésű
common.buy 11 673 Ft
toplistás
Born a Crime Trevor Noah / Puha kötésű
common.buy 4 367 Ft
toplistás
CompTIA Security+ Study Guide / Puha kötésű
common.buy 19 335 Ft
Freakonomics Revised and Expanded Edition Stephen J. Dubner / Puha kötésű
common.buy 5 429 Ft
Fungi of Temperate Europe Thomas Laessoe / Kemény kötésű
common.buy 64 190 Ft
Hellboy Omnibus Volume 1: Seed Of Destruction Mike Mignola / Puha kötésű
common.buy 10 561 Ft
They Wish They Were Us Jessica Goodman / Puha kötésű
common.buy 4 367 Ft
Craft and Science of Coffee Britta Folmer / Kemény kötésű
common.buy 64 516 Ft
Let Them Eat Chaos KATE TEMPEST / Puha kötésű
common.buy 4 973 Ft
Big Black Book of Sex Positions Jennifer Baritchi / Kemény kötésű
common.buy 9 089 Ft
Hitler: Volume I Volker Ullrich / Puha kötésű
common.buy 8 633 Ft
Romance of the Grail Joseph Campbell / Kemény kötésű
common.buy 10 401 Ft
Roasting, Brewing and More Stella Perry / Puha kötésű
common.buy 6 791 Ft

The present volume, Volume 2 in this planned series on coffee, deals with processing and follows on naturally from the first volume on the chemistry of coffee, which described its numerous constituents in the green (raw) and various product forms. We have already remarked that coffee has great compositional complex ity, and this complexity of understanding extends when we come to that is, the many processes involved in the roasting consider its processing; of green coffee and its subsequent conversion into a consumable brew, especially through extraction and drying into an instant coffee. The simple brewing of roasted and ground coffee with water in the home also possesses considerable mystique and needs know-how for optimal results. The choice of green coffees from an almost bewildering array of different types available, through species/variety differences and different methods of processing from the coffee cherry to the green coffee bean, needs understanding and guidance. Furthermore, various forms of pre-treatment of green coffee before roasting are available. Some of these are little known, but others such as decaffeination, for those who desire roasted or instant coffee with little or no caffeine, are now becoming well established. Finally, both the processing of coffee cherries to coffee beans, leaving a range of different waste products (pulp, hulls, husk, parchment, etc.), and of roasted coffee after industrial aqueous extraction, leaving spent coffee grounds, provide waste products that have found considerable commercial value in different ways.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Coffee
Szerző R. J. Clarke
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 321
EAN 9789401080286
ISBN 9401080283
Libristo kód 02185327
Kiadó Springer
Súly 499
Méretek 152 x 229 x 16
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása