Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

COCINOLOGÍA

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Kemény kötésű
Könyv COCINOLOGÍA
Libristo kód: 20004433
Kiadó DORLING KINDERSLEY (DK), november 2017
Las principales técnicas de cocina, trucos y preparaciones explicadosgracias a la ciencia. Los conce... Teljes leírás
? points 60 b
9 735 Ft -4 %
9 254 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
CCNA 200-301 Official Cert Guide Library Wendell Odom / Puha kötésű
common.buy 23 113 Ft
toplistás
Moby Dick Herman Melville / Kemény kötésű
common.buy 3 796 Ft
toplistás
Tress of the Emerald Sea / Kemény kötésű
common.buy 8 416 Ft
toplistás
Who Am I? The School of Life / Kemény kötésű
common.buy 7 691 Ft
toplistás
Vegan JapanEasy Tim Anderson / Kemény kötésű
common.buy 11 194 Ft
toplistás
EL EXTRANJERO CAMUS / Kemény kötésű
common.buy 5 319 Ft
toplistás
Ophelia After All / Puha kötésű
common.buy 3 796 Ft
I Would Leave Me If I Could Halsey / Kemény kötésű
common.buy 7 130 Ft
El gran libro de la cocina tradicional SERGIO FERNANDEZ / Puha kötésű
common.buy 8 713 Ft
Asterix in Spanish Rene Goscinny / Kemény kötésű
common.buy 5 319 Ft
EL CELLER DE CAN ROCA / Kemény kötésű
common.buy 15 253 Ft
hamarosan
JK Haru is a Sex Worker in Another World: Summer Aimee Zink / Puha kötésű
common.buy 5 518 Ft

Las principales técnicas de cocina, trucos y preparaciones explicadosgracias a la ciencia. Los conceptos fundamentales de la cocinarevelados junto con prácticos consejos y técnicas paso a paso, queharán de tu cocina un auténtico laboratorio. Encuentra las respuestasa las preguntas que hasta ahora no tenían solución con capítulosdedicados a los principales alimentos y preparaciones: carnes, aves,pescados, legumbres y cereales o vegetales entre otros.?Cómo conseguir el punto perfecto en un filete? ?Hay que dejar la piel cuando secocina pescado? ?Cuál es el secreto para que un sufflé salga perfecto? Las principales técnicas de cocina, trucos y preparaciones explicados gracias a la ciencia.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása