Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Cherries: Crop Physiology, Production and Uses

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Cherries: Crop Physiology, Production and Uses
Libristo kód: 04738577
Kiadó CABI Publishing, december 1995
The sweet cherry is one of the most popular of temperate fruit crops with consumers and is grown com... Teljes leírás
? points 1074 b
168 883 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Behind Bars S. Oboler / Kemény kötésű
common.buy 52 092 Ft
Harness the Power of Reflection Ron J. Nash / Puha kötésű
common.buy 19 624 Ft
Teachings of Master Wuzhu Wendi L. Adamek / Puha kötésű
common.buy 18 869 Ft
In the Mind's Eye April Nowell / Puha kötésű
common.buy 29 700 Ft
New CEOs G. William Domhoff / Puha kötésű
common.buy 23 821 Ft
Management of Common Problems in Obstetrics and Gynecology 5e T Murphy Goodwin / Kemény kötésű
common.buy 110 661 Ft

The sweet cherry is one of the most popular of temperate fruit crops with consumers and is grown commercially in more than 40 countries of the world, in temperate, Mediterranean, subtropical and arid regions of all continents. The sour cherry is cultivated in fewer countries, mainly in Europe and the USA, and is used mainly in processed cherry products. Until recently, horticultural improvement of cherries as a commercial crop has been slow, and major production problems such as bird damage, rain-induced cracking, and bacterial diseases, have remained. However, in the last 25 years, major developments have occurred. New improved varieties of sweet cherry have been bred which have larger fruit, are more disease resistant and set fruit more reliably. Improved sour cherry varieties have also been bred and mechanised systems of harvesting introduced. New dwarfing rootstocks are now being released. This book provides a comprehensive review of all of these topics, and many more. It covers all aspects of the botany, production and uses of sweet and sour cherries, and represents a definitive reference work for students and research workers in horticulture as well as professional fruit growers.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cherries: Crop Physiology, Production and Uses
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 1995
Oldalszám 464
EAN 9780851989365
ISBN 0851989365
Libristo kód 04738577
Súly 1044
Méretek 252 x 181 x 36
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása