Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese Edyth L. Malin
Libristo kód: 06615789
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., október 2012
Although the art of making cheese can be traced to prehistoric times, it has continued to evolve as... Teljes leírás
? points 168 b
26 263 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Blood Moon's Guide To Gay And Lesbian Film Darwin Porter / Puha kötésű
common.buy 8 408 Ft
Beatles for Ukulele The Beatles / Puha kötésű
common.buy 7 717 Ft
The Yonahlossee Riding Camp for Girls Anton Disclafani / Puha kötésű
common.buy 7 642 Ft
Het zegelbeeld van Christus in het hart van de mens Archim. Zacharias Zacharou / Puha kötésű
common.buy 10 138 Ft
HIGCSE First Language English Module 2 University of Cambridge Local Examinations Syndicate / Puha kötésű
common.buy 5 267 Ft
Carbon Nanotubes / Kemény kötésű
common.buy 91 659 Ft
To Wed in Scandal LIANA LEFEY / Puha kötésű
common.buy 5 702 Ft
Where is Britain Going? (Routledge Revivals) Leon Trotsky / Puha kötésű
common.buy 21 327 Ft
Choosing Change Peter D. Coutts / Puha kötésű
common.buy 16 015 Ft
Sindbads Abenteuer (Animationsfilm), 1 DVD Shinichi Yukimuro / DVD
common.buy 5 217 Ft
Junior High School Mathematics, Book 2 David Eugene Smith / Kemény kötésű
common.buy 15 330 Ft
Supernatural Youth Michael Cisco / Puha kötésű
common.buy 28 764 Ft
Rebozos Tafolla / Kemény kötésű
common.buy 7 702 Ft
Baudelaire Judged by Spanish Critics, 1857-1957 William F. Aggeler / Puha kötésű
common.buy 12 924 Ft
Smartbook Access Card for Communicating in Groups Katherine Adams / Kemény kötésű
common.buy 54 922 Ft

Although the art of making cheese can be traced to prehistoric times, it has continued to evolve as modern civilization progressed. The advent of new technologies and instrumentation has brought exponential growth in the understanding of cheese components and their function. Even more recently, the evolution of cheesemaking has accelerated, driven by economic factors such as the establishment of the European Economic Community, the changing diet of developed countries, and the environmental and economic concerns associated with whey disposal. Molecular biology has revolutionized the development of starter and adjunct cultures as well as rennets, and genetics will make it possible to maintain ideal milk components for cheesemaking. The ability to accelerate traditional ripening procedures has altered the production of certain cheeses, and the emphasis on decreasing the intake of dietary fat, especially in the United States, has prompted the development of technology for producing low-fat cheeses with traditional texture and flavor. In assembling a distinguished group of participants for the symposium, "Chemistry of the Structure/Function Relationships in Cheese," we hoped to review the interplay of these trends and forecast the direction of future research. Contributors evaluated the current status of cheesemaking and highlighted the information that will be essential for new developments. They also focused the attention of agricultural and food chemists on the opportunities in cheese research and the potential contributions they might make to the future of cheese, a most valuable food product. We are indebted to Dr. Patrick Fox, Dr. Mark Johnson, Dr. Milos Kalab, Dr.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Chemistry of Structure-Function Relationships in Cheese
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 397
EAN 9781461357827
ISBN 9781461357827
Libristo kód 06615789
Súly 773
Méretek 178 x 254 x 23
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása