Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Cheese and Microbes

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Cheese and Microbes Catherine Donnelly
Libristo kód: 01429612
Kiadó American Society for Microbiology, április 2014
Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The avail... Teljes leírás
? points 323 b
52 042 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Car Hacks and Mods for Dummies David Vespremi / Puha kötésű
common.buy 13 271 Ft
Reinventing the Wheel Bronwen Percival / Kemény kötésű
common.buy 15 057 Ft
Philosophy of Paul Weiss, Volume 23 Paul Weiss / Kemény kötésű
common.buy 19 641 Ft
Reinventing the Wheel Francis Percival / Puha kötésű
common.buy 5 665 Ft
EIN LIED AN GOTT MUSIQUE D'ENSEMBLE ADRIANO GUARNIERI binding.
common.buy 79 907 Ft
Un jardin dans la plaine DEFOIS / Puha kötésű
common.buy 7 560 Ft
Milk and Dairy Products as Functional Foods Ara Kanekanian / Kemény kötésű
common.buy 92 698 Ft
Engineering Geology David G. Price / Puha kötésű
common.buy 40 136 Ft
What Do You Stand for? Barbara A. Lewis / Puha kötésű
common.buy 10 361 Ft
Placing Blame Michael S Moore / Puha kötésű
common.buy 37 824 Ft
Drawing Surrealism Leslie Jones / Kemény kötésű
common.buy 29 873 Ft

Over the past decade, there has been explosive growth in the U.S. artisan cheese industry. The availability of artisan cheeses, made using traditional practices, has ignited renewed consumer interest in cheese making and cheese consumption. This affords a tremendous opportunity to educate a new population of scientists, cheese makers and technologists on the role which microorganisms play in the process of traditional cheese making. This book provides a scientific overview of the beneficial association of microbes with cheese, through the lens of the numerous unique cheeses which result due to surface mold ripening, internal mold ripening, rind washing, cave aging or surface smear rind development. Using the tools of molecular biology to study traditional cheeses made with artisan practices, science is providing new insights into the complexity of the microbial biodiversity of traditional cheeses.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cheese and Microbes
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 300
EAN 9781555815868
ISBN 1555815863
Libristo kód 01429612
Súly 1008
Méretek 184 x 256 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása