Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Characterization of Excipients by Near Infra-red Spectroscopy

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Characterization of Excipients by Near Infra-red Spectroscopy Muhammad Umar Khayam Sahibzada
Libristo kód: 07083439
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, november 2011
The potential of Near Infrared Spectroscopy in the characterization of excipient raw material was in... Teljes leírás
? points 117 b
20 153 Ft -9 %
18 205 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-7 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Ludovico Einaudi / binding.
common.buy 9 335 Ft
Ukulele Playlist: Kids' Songs / Puha kötésű
common.buy 5 548 Ft
What Will Susan Say? Meagher / Kemény kötésű
common.buy 9 539 Ft
Dynamical Social Psychology Robin R. Vallacher / Kemény kötésű
common.buy 29 565 Ft
Monday's Child / Puha kötésű
common.buy 5 239 Ft
Chemical Water and Wastewater Treatment VI Hermann H. Hahn / Puha kötésű
common.buy 51 637 Ft
Outcome Effects on Probability Weighting in Prospect Theory Philip A Wickham / Puha kötésű
common.buy 37 483 Ft
Digital Video for the Desktop Ken Pender / Puha kötésű
common.buy 45 760 Ft
Targeted Transnationals / Puha kötésű
common.buy 16 145 Ft
Pathways to Outstanding Leadership Michael D. Mumford / Kemény kötésű
common.buy 80 609 Ft
Frank Ankersmit's Lost Historical Cause Peter Icke / Kemény kötésű
common.buy 75 919 Ft

The potential of Near Infrared Spectroscopy in the characterization of excipient raw material was investigated in this study. Near Infrared spectroscopy is a fast and accurate analytical technique for the identification of raw materials. Spectra were collected under the optimized conditions and then chemometric tools were used to analyse the collected data. Principal component analysis was used mostly to characterize the material. In the PCA scores and loadings were used to get information. Every principal component gives different information. Derivatization was also used to remove some of the physical effects and also meancentering was used to remove the average spectrum and to highlight the variations. Thus it was confirmed that by using correct parameters Near Infrared Spectroscopy along with chemometric analysis could be a valuable tool to characterise any of the pharmaceutical raw material especially excipients.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Characterization of Excipients by Near Infra-red Spectroscopy
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 100
EAN 9783659241178
Libristo kód 07083439
Súly 169
Méretek 150 x 220 x 6
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása