Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Case Studies in Food Safety and Authenticity

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Case Studies in Food Safety and Authenticity
Libristo kód: 04741969
Kiadó Elsevier Science & Technology, június 2012
The identification and control of food contaminants rely on careful investigation and implementation... Teljes leírás
? points 536 b
84 053 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Everlasting Flower Keith Pratt / Puha kötésű
common.buy 12 198 Ft
Newport Villas Michael C. Kathrens / Kemény kötésű
common.buy 29 370 Ft
Key Materials in International Environmental Law Alix Gowlland-Gualtieri / Kemény kötésű
common.buy 83 285 Ft
hamarosan
Gender, Drugs and Street Life Kate OBrian / Kemény kötésű
common.buy 77 467 Ft

The identification and control of food contaminants rely on careful investigation and implementation of appropriate management strategies. Using a wide range of real-life examples, Case studies in food safety and authenticity provides a vital insight into the practical application of strategies for control and prevention. Part one provides examples of recent outbreak investigations from a wide range of experts around the world, including lessons learnt, before part two goes on to explore examples of how the source was traced and the implications for the food chain. Methods of crisis management are the focus of part three, whilst part four provides studies of farm-level interventions and the tracking of contaminants before they enter the food chain. Part five is focussed on safe food production, and considers the challenges of regulatory testing and certification, hygiene control and predictive microbiology. The book concludes in part six with an examination of issues related to food adulteration and authenticity. With its distinguished editor and international team of expert contributors, Case studies in food safety and authenticity is a key reference work for those involved in food production, including quality control, laboratory and risk managers, food engineers, and anyone involved in researching and teaching food safety. * Delivers a vital insight into the practical application of strategies for control and prevention of food contaminants* Provides detailed examples of recent outbreak investigations from a wide range of international experts, discussing how the source was traced and the implications for the food chain* Chapters discuss methods of crisis management, farm-level interventions, safe food production and the challenges of regulatory testing and certification

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása