Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Camembert

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Camembert Pierre Boisard
Libristo kód: 04616659
Kiadó University of California Press, július 2003
Camembert--delectably fragrant, creamy-centered, neatly boxed--is the most popular and most famous F... Teljes leírás
? points 145 b
22 616 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Dorohedoro, Vol. 1 Q Hayashida / Puha kötésű
common.buy 6 419 Ft
toplistás
Dai Dark Vol. 4 Q Hayashida / Puha kötésű
common.buy 5 574 Ft
toplistás
Go with the Clouds, North-By-Northwest, 1 Aki Irie / Puha kötésű
common.buy 5 014 Ft
toplistás kiárusítás
Modern Recording Techniques David Miles Huber / Puha kötésű
common.buy 17 712 Ft
To Save Everything, Click Here Evgeny Morozov / Puha kötésű
common.buy 4 499 Ft
Le Camembert, mythe français Pierre Boisard / Puha kötésű
common.buy 13 918 Ft
Roquefort de la montagne noire Clément / Kemény kötésű
common.buy 28 206 Ft
Claire, Camembert, Le Général Ostaijen / Puha kötésű
common.buy 9 228 Ft

Camembert--delectably fragrant, creamy-centered, neatly boxed--is the most popular and most famous French cheese. Originally made by hand in the Norman countryside, it is now mass-produced internationally, yet Camembert remains a national symbol for France, emblematic of its cultural identity. In this witty and entertaining book, Pierre Boisard investigates the history of Camembert and its legend. He considers the transformation of France's cheese-making industry and along the way gives a highly selective, yet richly detailed history of France--from the Revolution to the European Union. Camembert: A National Myth weaves together culinary and social history in a fascinating tale about the changing nature of food with implications for every modern consumer. As the legend goes, by coincidence, grand design, or clever marketing, the birth of Camembert corresponds almost exactly in time with the birth of the French republic. In this book, republicans and Bonapartists, revolutionaries and priests are reconciled over the contents of a little round box, originating a great myth and a great nation. The story of the cheese's growing fame features Napoleon, Louis Pasteur, the soldiers of the First World War, and many others. Beneath this intriguing story, however, runs a grittier tale about the history of food production. We learn, for example, how Camembert became white--a topic that becomes a metaphor for the sanitation of the countryside--and how Americans discovered the secrets of its production. As he describes the transformation of the Camembert industry and the changing quality of the cheese itself, Boisard reveals what we stand to lose from industrialization, the hallmark of the past century. Today, small producers of raw-milk, ladle-molded Camembert are fighting to keep their tradition alive. Boisard brings us to a new appreciation of the sensual appeal of a lovely cheese and whets the appetite for a taste of the authentic product.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Camembert
Szerző Pierre Boisard
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2003
Oldalszám 267
EAN 9780520225503
ISBN 0520225503
Libristo kód 04616659
Súly 514
Méretek 159 x 235 x 24
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása