Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel Edie Hand
Libristo kód: 12323062
Kiadó Sourcebooks, Inc, november 2007
This is a unique Louisiana cookbook that teaches the fundamentals of Louisiana's Cajun and Creole cu... Teljes leírás
? points 56 b
9 456 Ft -6 %
8 799 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Cajun Cooking Valerie Ferguson / Kemény kötésű
common.buy 1 943 Ft
Down-Home Cajun Cooking Favorites Neal Bertrand / Puha kötésű
common.buy 8 388 Ft
Freestyle Snowboarding Alexander Rottmann / Puha kötésű
common.buy 8 247 Ft
100 Simple Secrets of Successful People David Niven / Puha kötésű
common.buy 6 867 Ft
How to Think Like Obama Daniel Smith / Kemény kötésű
common.buy 7 730 Ft
Driving Home Jerome Bettis / Puha kötésű
common.buy 7 730 Ft
Make It Your Own Jamie Miller / Puha kötésű
common.buy 7 509 Ft
Specialties of the House Julia M. Pitkin / Kemény kötésű
common.buy 18 000 Ft
Trick or Treat, Smell My Feet Diane De Groat / Puha kötésű
common.buy 3 293 Ft

This is a unique Louisiana cookbook that teaches the fundamentals of Louisiana's Cajun and Creole cuisines and explains their similarities and differences. Filled with traditional recipes field tested for their ease of preparation and delicious flavorings, "Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel" consists of three parts. The first part discusses the basic terms, techniques, tools, and ingredients of Louisiana cooking. The second part analyzes the varied ethnic influences?French, Spanish, Italian, African, and American Indian?that have contributed to Cajun and Creole cuisines. Significant events in Louisiana culinary history are highlighted, as well as unique cultural food customs. The final section consists of 150 recipes, including: sauces, breakfast dishes, appetizers and dips, soups and gumbos, entrees, vegetables, and desserts.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cajun and Creole Cooking with Miss Edie and the Colonel
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 281
EAN 9781581826173
ISBN 1581826176
Libristo kód 12323062
Súly 660
Méretek 187 x 234 x 28
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása