Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Cacao PIERRE MARCOLINI
Libristo kód: 15599436
Kiadó Librooks Barcelona S.L.L., november 2015
LA OBRAUna deliciosa inmersión en el universo del cacao del gran creadorPierre Marcolini.Del haba a... Teljes leírás
? points 140 b
21 732 Ft
Beszállítói készleten Küldés 6-10 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Kemény kötésű
common.buy 17 883 Ft
toplistás
Dessert Person Claire Saffitz / Kemény kötésű
common.buy 12 183 Ft
toplistás
Art of Kumiko / Puha kötésű
common.buy 10 218 Ft
toplistás
Escuela de pastelería vegana Toni Rodriguez Segura / Kemény kötésű
common.buy 13 260 Ft
toplistás
All New Official Minecraft Combat Handbook Mojang AB / Kemény kötésű
common.buy 4 578 Ft
toplistás
David Lynch, Digital Nudes David Lynch / Kemény kötésű
common.buy 19 802 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 883 Ft
Bad Blood John Carreyrou / Puha kötésű
common.buy 4 348 Ft
New Design Rules / Kemény kötésű
common.buy 11 355 Ft
O smrti a umírání Elisabeth Kübler - Rossová / Puha kötésű
common.buy 5 560 Ft
Last Night Mhairi McFarlane / Puha kötésű
common.buy 3 725 Ft
Chocolat Pierre Marcolini / Kemény kötésű
common.buy 10 607 Ft
Fatwa Jacky Trevane / Puha kötésű
common.buy 5 032 Ft
Writing a Great Movie Kitchen Jeffrey William Kitchen / Puha kötésű
common.buy 9 909 Ft

LA OBRAUna deliciosa inmersión en el universo del cacao del gran creadorPierre Marcolini.Del haba a la tableta de chocolate (bean to bar) es el singular camino que sigue Marcolini para revelar los aromas de las mejoresplantaciones del planeta. El que fuera gran campeón del mundo depastelería nos desvela en este libro sus secretos de fabricación paraque cada uno aprenda a tostar, amasar y atemperar su chocolate.A través de un viaje al corazón de los terru?os del cacao paradescubrir diez Grands Crus (de México a Indonesia, pasando por Camerún o Madagascar), Pierre Marcolini nos propone las mejores recetas conlas que dominar todas las versiones del chocolate -crujiente, cremoso, en salsa, etc.- y elaborar suntuosas tartas, bombones, platos salados y otros dulces.Habas ahumadas con heno, Tierra de cacao, Hojaldre de chocolate,Sacher con nísperos, Tableta de chocolate rústico con habas crudas,Helado de chocolate e hinojo confitado, Trufas con sésamo negro ysake, Infusión de cacao, Lomo de bacalao empanado con cacao y hasta170 creaciones más.Una iniciación a cargo del maestro ensalzada por las magníficasfotografías de Marie Pierre Morel.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Cacao
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 384
EAN 9788494509582
ISBN 8494509586
Libristo kód 15599436
Súly 2300
Méretek 220 x 290
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása