Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Businessplan - in der Hotellerie und Gastronomie

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Businessplan - in der Hotellerie und Gastronomie Peggy Brademann
Libristo kód: 06818742
Kiadó VDM Verlag Dr. Müller, november 2008
Das Unternehmen Konzack ist im Bereich Hotellerie und§Gastronomie tätig. Ausschlaggebend für die Wah... Teljes leírás
? points 198 b
33 542 Ft -4 %
31 871 Ft
Kiadói készleten rendelésre Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Henry Bullinger George Melvin Ella / Kemény kötésű
common.buy 20 928 Ft
tradicion nacional-popular interpelada Martín Sebastián Forciniti / Puha kötésű
common.buy 13 338 Ft
Unruly Cities? Chris Brook / Kemény kötésű
common.buy 106 015 Ft
Basket Inspiration : For Makers and Collectors Billie Ruth Sudduth / Kemény kötésű
common.buy 11 422 Ft
Events als kommunikatives Instrument im Marketingmix Richard Martin Riexinger / Puha kötésű
common.buy 19 934 Ft
White Male Janitor David Renner / Puha kötésű
common.buy 7 869 Ft
Complexity in Organization Studies Johannessen / Kemény kötésű
common.buy 336 872 Ft

Das Unternehmen Konzack ist im Bereich Hotellerie und§Gastronomie tätig. Ausschlaggebend für die Wahl des§Themas und der Aufgabe das Konzept umzusetzen,§stammen aus einer Geschäftsbesprechung während eines§von der Autorin absolvierten Praktikums im§Unternehmen Konzack, im Jahre 1998. Es basierte auf§der positiven Geschäftsbilanz der vergangenen Jahre,§dem Wunsch nach Vergrößerung des Unternehmens, sowie§nach wirtschaftlicher Ausschöpfung aller vorhandenen§Ressourcen. Das Ergebnis dieses Buches ist ein§Businessplan in ausführlicher Form, mit den Punkten§des Marketingkonzeptes, der Realisierung, des§Jahresabschlusses, der Bilanz und der GuV. §§Das Praxis-Handbuch hilft die Herangehensweise an§einen Businessplan in der Hotellerie/Gastronomie zu§verstehen, Risiken, Defizite bei der Umsetzung und§eventuelle Ressourcen zu erkennen sowie sie effizient§zu nutzen.§§Auf diesem Wege möchte ich mich bei allen bedanken,§die mich in irgendeiner Weise unterstützt haben und§dieses Buch ermöglicht haben: der Familie§(Großeltern,Eltern,Partner), guten Freunden, dem§Unternehmen Konzack und den Professoren der TFH Wildau.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Businessplan - in der Hotellerie und Gastronomie
Szerző Peggy Brademann
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2009
Oldalszám 244
EAN 9783639097061
Libristo kód 06818742
Súly 340
Méretek 150 x 220 x 12
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása