Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Biodegradation of Coffee pulp waste by White rotters

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Biodegradation of Coffee pulp waste by White rotters Parani Koolayan
Libristo kód: 06987497
Kiadó LAP Lambert Academic Publishing, március 2012
Coffee pulp is one of the most abundantly available agro-industrial wastes, produced during the pulp... Teljes leírás
? points 240 b
37 849 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


hamarosan
Odpoledne s labutí - CD May Karel / Audio CD
common.buy 2 801 Ft
Her Majesty's Tower, Volume II William Hepworth Dixon / Kemény kötésű
common.buy 19 199 Ft
reflexion en la ensenanza de las Matematicas II María del Socorro Rivera Casales / Puha kötésű
common.buy 24 126 Ft
Appraisal of Urban Development and Planning Akhilendra Nath Tiwary / Puha kötésű
common.buy 28 423 Ft
Future of Biological Disarmament Nicholas A. Sims / Kemény kötésű
common.buy 81 395 Ft
Corsa in Oriente. Narciso Ghislanzoni / Puha kötésű
common.buy 12 010 Ft
Letters by Lamplight Anna Wellington Stoner / Puha kötésű
common.buy 18 398 Ft

Coffee pulp is one of the most abundantly available agro-industrial wastes, produced during the pulping o Thus, for every 2 tonnes coffee cherries processed, nearly one ton pulp is generated . Only the coffee bean has a real commercial value. It represents 55.4% of the fruit on dry weight basis and the rest is considered to be the byproducts or residues. At different stages from harvesting to the processing and consumption, several residues viz., coffee pulp or husk, leaves and spent-ground are generated in more than two million tonnes quantity yearly . Among these byproducts, coffee pulp is the most important. Operation of the coffee cherries to obtain coffee beans in many coffee-producing areas of the tropics.The use of raw coffee pulp has been suggested to be lower than 20% in ruminant diets due to the presence of caffeine, tannins and other polyphenols. Solid- state fermentation technique was adopted earlier for protein enrichment of coffee-pulp using different strains of Aspergillus sp. Later it was proposed that desirable biochemical changes in terms of higher nitrogen content

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Biodegradation of Coffee pulp waste by White rotters
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2012
Oldalszám 176
EAN 9783845472119
Libristo kód 06987497
Súly 268
Méretek 152 x 229 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása