Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Biochemistry of the Eye

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Biochemistry of the Eye Elaine R. Berman
Libristo kód: 02175528
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., május 2013
My first introduction to the eye came more than three decades ago when my close friend and mentor, t... Teljes leírás
? points 747 b
116 287 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Daytime Shooting Star. Bd.1 Mika Yamamori / Puha kötésű
common.buy 2 801 Ft
Biology of Rotifers B. Pejler / Puha kötésű
common.buy 26 173 Ft
Biochar: a Potential Application to Storm Water Treatment Perry Rose Morrow / Puha kötésű
common.buy 20 351 Ft

My first introduction to the eye came more than three decades ago when my close friend and mentor, the late Professor Isaac C. Michaelson, convinced me that studying the biochemistry of ocular tissues would be a rewarding pursuit. I hastened to explain that I knew nothing about the subject, since relatively few basic biochemical studies on ocular tissues had appeared in the world literature. Professor Michaelson assured me, however, that two books on eye biochemistry had already been written. One of them, a beautiful monograph by Arlington Krause ( 1934) of Johns Hopkins Hospital, is we II worth reading even today for its historical perspective. The other, published 22 years later, was written by Antoinette Pirie and Ruth van Heyningen ( 1956), whose pioneering achievements in eye biochemistry at the Nuffield Laboratory of Ophthalmology in Oxford, England are known throughout the eye research community and beyond. To their credit are classical investigations on retinal, corneal, and lens biochemistry, beginning in the 1940s and continuing for many decades thereafter. Their important book written in 1956 on the Biochemistry of the Eye is a volume that stood out as a landmark in this field for many years. In recent years, however, a spectacular amount of new information has been gener ated in ocular biochemistry. Moreover, there is increasing specialization among investiga tors in either a specific field of biochemistry or a particular ocular tissue.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Biochemistry of the Eye
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 476
EAN 9781475794434
ISBN 1475794436
Libristo kód 02175528
Súly 935
Méretek 178 x 254 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása