Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Bioactive Egg Compounds Rainer Huopalahti
Libristo kód: 01652398
Bioactive Egg Compounds presents the latest results and concepts in the biotechnological use of egg... Teljes leírás
? points 601 b
96 051 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Black Manhood and Community Building in North Carolina, 1900-1930 Angela Hornsby-Gutting / Puha kötésű
common.buy 15 335 Ft
Contemporary Poetry and Contemporary Science Robert Crawford / Kemény kötésű
common.buy 40 916 Ft
Aligning Business Processes and Information Systems Robert Heinrich / Puha kötésű
common.buy 24 655 Ft
Anatomy of Neoplatonism A.C. Lloyd / Puha kötésű
common.buy 33 980 Ft
Changing the Performance Julia Rowntree / Puha kötésű
common.buy 14 725 Ft
20 Minuten sind genug! Cornelia Trischberger / Kemény kötésű
common.buy 6 234 Ft

Bioactive Egg Compounds presents the latest results and concepts in the biotechnological use of egg compounds. Following an introduction to the different compounds of egg white, yolk and shell, the nutritive value of egg compounds is discussed. The text describes procedures for processing egg compounds to improve their nutritive value, including so-called enriched eggs. Also described is the isolation and application of egg compounds with special properties, such as antibiotic action.Hen eggs have exceptional potential as an inexhaustible source for a variety of products with unique properties. These products are valuable to human health and nutrition and can be used as raw materials for diverse purposes in the cosmetics and pharmaceutical industries.§Bioactive Egg Compounds presents the latest results and concepts in the biotechnological use of egg compounds. Following an introduction to the different compounds of egg white, yolk and shell, the nutritive value of egg compounds is discussed. Procedures for processing egg compounds to improve their nutritive value are described, including the concept of so-called enriched eggs. Also described is the isolation and application of egg compounds with special properties, such as antibiotic action. §The chapters are by authors from 12 countries, all renowned specialists, who are active in various fields of egg research, such as quality control, biochemistry, biophysics and biotechnology.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása