Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Bioactive Components of Milk

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Bioactive Components of Milk Zsuzsanna Bosze
Libristo kód: 01382714
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., december 2007
Of all food products dairy foods have the most potential concerning functional foods. Therefore, the... Teljes leírás
? points 658 b
102 975 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Návraty sudetské otázky Václav Houžvička / Puha kötésű
common.buy 5 246 Ft
1999: Manchester United, the Treble and All That Matt Dickinson / Kemény kötésű
common.buy 9 065 Ft
We Can Get Dressed Marion Cocklico / Leporelló
common.buy 3 272 Ft
Die wunderbaren Jahre Reiner Kunze / Puha kötésű
common.buy 5 778 Ft
Kovno Gaberna John S. Gould / Puha kötésű
common.buy 5 747 Ft
Afrika Jahrbuch 1999 nstitut für Afrika-Kunde / Puha kötésű
common.buy 28 648 Ft
Evan Harrington - Volume 3 George Meredith / Kemény kötésű
common.buy 15 449 Ft
Das monadische Kunstwerk Andreas Pradler / Puha kötésű
common.buy 11 320 Ft
Deutsche Geschichte im Zeitalter der Reformation. Bd.5 Leopold von Ranke / Puha kötésű
common.buy 16 782 Ft
EPD Congress 2013 Minerals Metals & Materials Socie / Kemény kötésű
common.buy 45 474 Ft

Of all food products dairy foods have the most potential concerning functional foods. Therefore, there is a tremendous amount of interest in value-added milk products and the identification of components in food which have health benefits. Bioactive Components of Milk provides an overview of these derived components and their diverse activities including: the stimulation of beneficial microflora, alerting the immune system to the presence of potential pathogens and allergens, binding and eliminating toxins, etc. §The book is divided into four parts. The first part focuses on bioactive milk lipid components, which very widely among mammalian species. The second part describes different aspects of biological active colostrums and milk proteins and their derivatives, with special concern on species specific effects. The third part reviews the production of recombinant human proteins in the milk of livestock animals - including ethical issues - and the aims of altering milk composition for the benefit of both the animals themselves and the consumers. The final part focuses on the influence of ruminants nutrition on the biological activity of milk.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Bioactive Components of Milk
Szerző Zsuzsanna Bosze
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2007
Oldalszám 496
EAN 9780387740867
ISBN 0387740864
Libristo kód 01382714
Súly 966
Méretek 155 x 235 x 32
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása