Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Bestimmung von Aminosäuren und Flavonoiden in Tees

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Bestimmung von Aminosäuren und Flavonoiden in Tees Rouba Horanni
Libristo kód: 16339024
Kiadó Cuvillier, április 2017
Eine schnelle und empfindliche Methode für die quantitative Bestimmung von primären und sekundären A... Teljes leírás
? points 99 b
17 249 Ft -9 %
15 582 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-7 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Záhada hrozného vlkolaka Mary Virginia Carey / Kemény kötésű
common.buy 2 237 Ft
Volar entre dientes de león ISABEL FERNANDEZ MADRID / binding.
common.buy 6 892 Ft
I Spied for Stalin Nora Murray / Puha kötésű
common.buy 6 469 Ft
Meinungsmacher Michael Moore? Christiane Lange / Puha kötésű
common.buy 29 743 Ft
Scientia Und Ars Im Hoch- Und Spatmittelalter Ingrid Craemer-Ruegenberg / Kemény kötésű
common.buy 176 473 Ft
Humanity: The Illustrated Geography of Our World Susan Martineau / Puha kötésű
common.buy 3 401 Ft
Okonomische Encyklopadie Friedrich Jakob Floerken / Puha kötésű
common.buy 28 312 Ft
Manuel de l'Agriculteur de l'Indre FERRIER / Puha kötésű
common.buy 8 453 Ft
LOUISE DE LA VALLI RE AND THE EARLY LIFE ETHEL COLBURN MAYNE / Puha kötésű
common.buy 10 715 Ft
Good Inheritance Daughtry Miller / Kemény kötésű
common.buy 14 761 Ft
Chatterton Daniel Wilson / Puha kötésű
common.buy 16 806 Ft
Lecture-Notes On Physics... Pt. 1. by Alfred M. Mayer. Alfred Marshall Mayer / Puha kötésű
common.buy 9 350 Ft

Eine schnelle und empfindliche Methode für die quantitative Bestimmung von primären und sekundären Aminosäuren in Teeproben nach Derivatisierung mit FMOC-Cl und UV-Detektion wurde entwickelt und validiert. Die Gehalte der Aminosäuren wurden in 96 Teeproben ermittelt. Zudem wurde der Einfluss der Erntezeit und der Anbaubedingungen untersucht. Weiterhin wurde eine Methode zur Enantiomerentrennung von L- und D-Theanin entwickelt. Nach einer erfolgreichen Synthese des reinen D-Enantiomers wurde eine Derivatisierung der Proben mit Marfey's Reagenz optimiert und eine HPLC-DAD- und -MS/MS-Methode für die Trennung der erhaltenen Diastereomere entwickelt. Die Gehalte an Gesamtphenolen, Catechinen, Koffein, Theobromin, Theogallin und Gallussäure wurden ebenso zu Vergleichszwecken in 90 Teeproben ermittelt. Das beste Ergebnis zur Abgrenzung zwischen Teearten lieferte der Anteil der Summe der Aminosäuren und der Catechine an Gesamtpolyphenolen. Ferner wurden 3 galloylierte Proanthocyanidine semisynthetisiert. Ihre relativen Response-Faktoren gegen Koffein und Epicatechin wurden berechnet, um die Bestimmung von Proanthocyanidinen zu optimieren.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Bestimmung von Aminosäuren und Flavonoiden in Tees
Szerző Rouba Horanni
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2017
Oldalszám 156
EAN 9783736995161
ISBN 3736995164
Libristo kód 16339024
Kiadó Cuvillier
Súly 212
Méretek 148 x 210 x 8
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása