Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Grundlagen der Lebensmittelkunde

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Grundlagen der Lebensmittelkunde Astrid Döring
Libristo kód: 19396848
Kiadó Bildungsverlag EINS, november 2018
für den Einsatz in Klassen mit hauswirtschaftlicher und gastronomischer Ausrichtung sowie in Integra... Teljes leírás
? points 57 b
9 171 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


für den Einsatz in Klassen mit hauswirtschaftlicher und gastronomischer Ausrichtung sowie in Integrations- und BAV-Klassen und weiteren Kooperationsprojekten geeignet berücksichtigt die unterschiedlichen Leistungsniveaus und Lernkanäle der Schüler/-innen legt einen besonderen Fokus auf Sprachsensibilität und Handlungsorientiertheit beinhaltet vielfältige Arbeitsmaterialien und Arbeitsaufträge zu den Grundnährstoffen Kohlehydrate, Eiweiße, Fette Lernsituationen führen durch die Kapitel mit abschließender Checkliste, die den Lernzuwachs dokumentieren soll

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Grundlagen der Lebensmittelkunde
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2019
Oldalszám 122
EAN 9783427932116
ISBN 3427932117
Libristo kód 19396848
Súly 349
Méretek 210 x 297 x 10
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása