Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Banqueting mangement. Strumenti per una corretta gestione e linee guida operative

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv Banqueting mangement. Strumenti per una corretta gestione e linee guida operative Giuseppe Fierro
Libristo kód: 13278994
Kiadó Hoepli, december 2009
Dopo un excursus sulla storia del banchetto, l'autore analizza dettagliatamente l'intero settore del... Teljes leírás
? points 49 b
8 547 Ft -10 %
7 687 Ft
Beszállítói készleten Küldés 4-6 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Dopo un excursus sulla storia del banchetto, l'autore analizza dettagliatamente l'intero settore del banqueting discutendo degli aspetti tecnico-professionali e soprattutto manageriali coinvolti nella pianificazione, organizzazione, gestione e valutazione di eventi banchettistici, privati e non. Chiude il volume una quarta parte interamente dedicata al dettagliato e professionale studio di un caso aziendale.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Banqueting mangement. Strumenti per una corretta gestione e linee guida operative
Szerző Giuseppe Fierro
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2010
Oldalszám 200
EAN 9788820343439
ISBN 8820343436
Libristo kód 13278994
Kiadó Hoepli
Súly 420
Méretek 170 x 240 x 14
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása