Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Bakery Food Manufacture and Quality - Water Control and Effects 2e

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Bakery Food Manufacture and Quality - Water Control and Effects 2e S. P. Cauvain
Libristo kód: 04955983
Kiadó John Wiley and Sons Ltd, augusztus 2008
Water is the major contributor to the eating and keeping qualities and structure of baked products.... Teljes leírás
? points 775 b
120 401 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 12-17 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Deutsch-russische Geschaftsbeziehungen Julia Grekova / Puha kötésű
common.buy 25 231 Ft
Cultivating Personal and Organizational Effectiveness Chiku Malunga / Kemény kötésű
common.buy 41 778 Ft

Water is the major contributor to the eating and keeping qualities and structure of baked products. Its management and control during preparation, processing, baking, cooling and storage is essential for the optimisation of product quality. This successful and highly practical volume describes in detail the role and control of water in the formation of cake batters, bread, pastry and biscuit doughs, their subsequent processing and the baked product. Now in a fully revised and updated second edition, the book has been expanded and developed through the inclusion of new information and references related to the formation and processing of batters and dough into baked products. The new edition includes a selection of case studies based on practical experience in the manufacture and optimisation of baked products. Each case study, illustrated as appropriate, considers the various roles that water may play in different manufacturing contexts. The book is aimed at food scientists and technologists in bakery companies; ingredient suppliers; flour millers; researchers and students in academic food science departments.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Bakery Food Manufacture and Quality - Water Control and Effects 2e
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2008
Oldalszám 304
EAN 9781405176132
ISBN 140517613X
Libristo kód 04955983
Súly 806
Méretek 182 x 250 x 25
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása