Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Aydin Gastronomy: Istanbul Aydin University Fine Arts Faculty

Könyv Aydin Gastronomy: Istanbul Aydin University Fine Arts Faculty Kamil Bostan
Libristo kód: 19695656
Cream is a valuable dairy product used both freshly and in preparation of foodstuffs, especially pas... Teljes leírás
? points 65 b
10 181 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


MIND OVER BODY; LETTERS TO A FRIEND - Anonymous / Kemény kötésű
common.buy 15 204 Ft
SANTA CRUZ COUNTY, CALIFORNIA: ILLUSTRAT Anonymous / Kemény kötésű
common.buy 15 864 Ft
HOW TO PREACH WITH POWER WILLIAM HENRY YOUNG / Kemény kötésű
common.buy 18 035 Ft

Cream is a valuable dairy product used both freshly and in preparation of foodstuffs, especially pastry. Although it is obtained from heat-processed milk, it may contain high number of microorganisms. This microflora affects average life of cream and cr

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Aydin Gastronomy: Istanbul Aydin University Fine Arts Faculty
Szerző Kamil Bostan
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 78
EAN 9781642261035
ISBN 1642261033
Libristo kód 19695656
Súly 204
Méretek 216 x 280 x 5
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása