Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Archaeodiet in the Greek World

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Archaeodiet in the Greek World
Libristo kód: 04750761
The analysis of stable isotope ratios of carbon and nitrogen in bone collagen provides a powerful to... Teljes leírás
? points 226 b
36 294 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Handbook of International Trade in Services Aaditya Mattoo / Puha kötésű
common.buy 34 703 Ft
Human Foot Leslie Klenerman / Puha kötésű
common.buy 53 283 Ft
Hairy, Scary, Ordinary: What Is an Adjective? Brian P. Cleary / Puha kötésű
common.buy 3 038 Ft
Silence de L'Aiguille Michel Vinogradoff / Puha kötésű
common.buy 19 723 Ft
Hans Joggeli Der Erbvetter Jeremias Gotthelf / Puha kötésű
common.buy 9 074 Ft
hamarosan
Heile dich selbst, und heile die Welt Ulrich Emil Duprée / Puha kötésű
common.buy 6 066 Ft

The analysis of stable isotope ratios of carbon and nitrogen in bone collagen provides a powerful tool for reconstructing past diets, since it provides the only direct evidence of the foods that were actually consumed. The articles that comprise this volume describe the application of the methodology to the archaeology of Greece, a country that has been isotopically studied more extensively than any other place in the world. The archaeological issues that can be addressed using stable isotope methods include the importance of fishing, the possible early introduction of millet, the nature of childrearing including weaning age and weaning foods, temporal shifts in protein consumption, differential access to certain foods associated with social status, as well as gender, age, and cultural differences in dietary patterns. Additionally, diet is strongly correlated with health or stress markers in the teeth and bones. Knowing what people ate has vital implications for our understanding of past environments and economies, subsistence strategies, and nutrition.

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása