Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Aptitudes Technologiques de Quelques Vari t s Du Fruit de Dattes

Nyelv FranciaFrancia
Könyv Puha kötésű
Könyv Aptitudes Technologiques de Quelques Vari t s Du Fruit de Dattes Hayat Amellal
Libristo kód: 06859537
Kiadó Omniscriptum, február 2018
La caractérisation morphologique et physico-chimique des deux tissus constitutifs (partie blanche e... Teljes leírás
? points 245 b
39 348 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Art of Whittling Walter L Faurot / Puha kötésű
common.buy 3 667 Ft
Danish Medieval Castles Rikke Agnete Olsen / Kemény kötésű
common.buy 14 609 Ft
TRILOGIA SARAH LARK SARAH LARK / Puha kötésű
common.buy 17 390 Ft
Model Predictive Control Carlos Bordons Alba / Puha kötésű
common.buy 36 325 Ft
Liebling Kreuzberg Sabine Jagiella / DVD
common.buy 9 944 Ft
Crucifixion and New Creation Dr. Jeff Hubing / Puha kötésű
common.buy 25 949 Ft
CDMA RF System Engineering Samuel C. Yang / Kemény kötésű
common.buy 59 457 Ft
Timpani Pieces & Studies Grades 1-5 Trinity Guildhall / Kotta
common.buy 8 111 Ft
Cooperation: Game-Theoretic Approaches Sergiu Hart / Puha kötésű
common.buy 48 890 Ft
An Examination of Leadership Development Geoff Sheard / Puha kötésű
common.buy 30 130 Ft
Psychology of Children's Drawings Helga Eng / Kemény kötésű
common.buy 209 445 Ft
Health Care Policy in an Age of New Technologies Mark E. Rushefsky / Kemény kötésű
common.buy 34 090 Ft
Usure Ondulatoire En Transport Ferroviaire Christophe Collette / Puha kötésű
common.buy 37 953 Ft

La caractérisation morphologique et physico-chimique des deux tissus constitutifs (partie blanche et pigmentée) de trois variétés de dattes (Mech-Degla, Degla-Beida et Frezza) a été étudiée. L'aptitude au séchage sous vide du fruit entier et de ses tissus a été analysée en utilisant les modčles de Page et d' Henderson et Pabis. Des poudres ont été ensuite obtenues et ont servi de matičre auxiliaire en tant que substitut de sucre blanc dans le yaourt. En fait, la poudre est en plus un ingrédient aromatisant et colorant. Il apporte aussi des minéraux et des polyphénols. L'impact de l'ajout de la poudre de dattes sur la texture et la rhéologie des yaourts obtenus a été aussi étudié. L'ajout des différentes poudres de fruits influe différemment sur les caractéristiques sensorielle et microbiologique du produit fini. D'aprčs les résultats obtenus les poudres de dattes peuvent servir d'ingrédient naturel en tant qu'agent sucrant, aromatisant, colorant et épaississant gélifiant. En outre, ils enrichissent le produit fini en éléments minéraux, vitamines du groupe B et en polyphénols.De tels yaourts peuvent etre des aliments de type fonctionnels.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Aptitudes Technologiques de Quelques Vari t s Du Fruit de Dattes
Nyelv Francia
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 184
EAN 9786131564925
ISBN 6131564922
Libristo kód 06859537
Kiadó Omniscriptum
Súly 277
Méretek 152 x 229 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása