Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie
Libristo kód: 25713274
Kiadó Grin Verlag, február 2020
Klausur aus dem Jahr 2019 im Fachbereich Lebensmitteltechnologie, Technische Universit t Berlin, Spr... Teljes leírás
? points 125 b
19 738 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Klausur aus dem Jahr 2019 im Fachbereich Lebensmitteltechnologie, Technische Universit t Berlin, Sprache: Deutsch, Abstract: In this project, the concentration process via gas hydrate formation of tomato juice and orange juice was considered and the effect

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Anwendung von Gashydraten in der Lebensmitteltechnologie
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2020
Oldalszám 48
EAN 9783346102904
ISBN 3346102904
Libristo kód 25713274
Kiadó Grin Verlag
Súly 84
Méretek 148 x 210 x 4
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása