Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Anleitung zur sachgemäßen Weinverbesserung

Nyelv NémetNémet
Könyv Puha kötésű
Könyv Anleitung zur sachgemäßen Weinverbesserung P. Kulisch
Libristo kód: 02419235
Kiadó Saxoniabuch.de, április 2014
Professor Dr. Kulisch erläutert in seiner Anleitung zur sachgemäßen Weinverbesserung unterschiedlich... Teljes leírás
? points 84 b
14 537 Ft -9 %
13 126 Ft
Beszállítói készleten Küldés 5-7 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére

Professor Dr. Kulisch erläutert in seiner Anleitung zur sachgemäßen Weinverbesserung unterschiedliche Verfahren der Weinverbesserung durch Zuckerung und Umgärung. Er beschreibt die Wirkung des Zusatzes von Zucker auf die chemische Zusammensetzung und geschmackliche Beschaffenheit der Weine, welcher Alkohol- und Säuregehalt den verschiedenen Weingattungen entspricht, die Entsäuerung der Weine u.a. mehr. Nachdruck der dritten Auflage aus dem Jahr 1909.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Anleitung zur sachgemäßen Weinverbesserung
Szerző P. Kulisch
Nyelv Német
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 188
EAN 9783957700018
Libristo kód 02419235
Súly 280
Méretek 148 x 210 x 11
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása