Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Analisis Poscosecha de la Pitahaya Amarilla en Ecuador

Nyelv SpanyolSpanyol
Könyv Puha kötésű
Könyv Analisis Poscosecha de la Pitahaya Amarilla en Ecuador Luis Oswaldo Jiménez Esparza
Libristo kód: 19747756
Kiadó Editorial Academica Espanola, június 2018
La investigación tuvo el propósito de evaluar el efecto de combinar la temperatura de almacenamiento... Teljes leírás
? points 165 b
25 616 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Art of Haikyu!! / Kemény kötésű
common.buy 17 119 Ft
toplistás
Warriors: Legends of the Clans Erin Hunter / Puha kötésű
common.buy 3 247 Ft
toplistás
Fleabag: The Scriptures Phoebe Waller-Bridge / Kemény kötésű
common.buy 11 152 Ft
toplistás
Pay It Forward Catherine Ryan Hyde / Puha kötésű
common.buy 3 525 Ft
Ferrari Formula 1 Car by Car Stuart Codling / Kemény kötésű
common.buy 20 037 Ft
For a Few Demons More. Blutlied, englische Ausgabe Kim Harrison / Puha kötésű
common.buy 2 809 Ft
Machine Learning Pocket Reference Matt Harrison / Puha kötésű
common.buy 10 735 Ft
Dragon Fruit Orchard / Puha kötésű
common.buy 5 917 Ft
Understanding Global Cultures Martin J Gannon / Puha kötésű
common.buy 44 470 Ft
Rudolf Laban Evelyn Doerr / Puha kötésű
common.buy 46 767 Ft
Caracterizacion de Pitahaya amarilla y roja de Ecuador Alvarado Romero Jose Apolonio / Puha kötésű
common.buy 18 779 Ft
100 najlepszych medytacji na swiecie Hart Martin / Puha kötésű
common.buy 4 689 Ft
Force Field Natalia Stempak / Puha kötésű
common.buy 7 831 Ft

La investigación tuvo el propósito de evaluar el efecto de combinar la temperatura de almacenamiento (factor A), con dos niveles: ambiente 16 ± 4 ?C y HR de 79%, frío 6 ± 2 ?C y HR de 72 - 92%; y, el estado de madurez (factor B), con tres niveles: tiernas 15 - 25 % de madurez, pintonas 50% de madurez y maduras 75-90% de madurez; con un dise?o factorial A x B, el ensayo estuvo conformado por 6 tratamientos y 3 repeticiones. Para evaluar las características fisicoquímicas y fisiológicas, se estableció como respuestas experimentales: Pérdida de Peso, pH, Acidez y Sólidos Solubles, las determinaciones se hicieron dos veces por semana por un tiempo aproximado a 40 días. A los 18 días de almacenamiento se realizaron los análisis de composición química de la fruta, y a los 22 días de almacenamiento se corrieron pruebas sensoriales con un panel de 10 catadores, evaluando los atributos: color, apariencia, firmeza, sabor, aroma, textura y aceptabilidad de la fruta, a la vez se evaluó sensorialmente a la muestra control.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Analisis Poscosecha de la Pitahaya Amarilla en Ecuador
Nyelv Spanyol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2018
Oldalszám 124
EAN 9786202130493
Libristo kód 19747756
Súly 191
Méretek 152 x 229 x 7
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása