Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Al Dente

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Al Dente Fabio Parasecoli
Libristo kód: 02316556
Kiadó REAKTION BOOKS, április 2014
Over the last three decades Italian cuisine has gained in status as well as fame. High-end Italian r... Teljes leírás
? points 79 b
15 589 Ft -18 %
12 740 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Mýty a báje starých Slovanů Irena Šindlářová / Puha kötésű
common.buy 3 718 Ft
Wren-Boys DUFFY CAROL ANN / Kemény kötésű
common.buy 3 831 Ft
hamarosan
Indian Country Valerie K. Verzuh / Puha kötésű
common.buy 18 724 Ft
Richard Wagner in der Karikatur Eduard Fuchs / Puha kötésű
common.buy 13 852 Ft
Party and Government Jean Blondel / Puha kötésű
common.buy 75 179 Ft
There Are Four Seasons Richmal Crompton / Kemény kötésű
common.buy 14 496 Ft
Meine 26 Egos und ich Silvia Maria Engl / Puha kötésű
common.buy 6 581 Ft

Over the last three decades Italian cuisine has gained in status as well as fame. High-end Italian restaurants are now listed among the most prestigious establishments in major cities worldwide, and television shows and magazines are full of Italian recipes. What is all the fuss about? How did Italian food become what it is today? Why does it speak to so many all over the world? Where does the apparently endless variety of local and regional cuisines come from? In Al Dente, food historian Fabio Parasecoli answers these and many other questions while surveying the fascinating story of Italian food.The author shows that for centuries, Italians fought against food scarcity, wars, invasions and an environment that was often not very favourable to agriculture. With limited access to meat, dairy and fats, they developed foodways that depended on grains, pulses and vegetables. It was only after the economic miracle of the late 1950s that the majority of the Italian population was able to afford a more diverse and abundant diet, albeit by making compromises in their traditional ways of life and culinary habits. New packaging and conservation techniques, industrial mass production and more sophisticated systems of transportation and distribution brought profound changes in the way Italians ate and thought about food. At the same time, the rest of the world became aware that the practices adopted by Italians in the past constitute a model for healthy eating. The cuisines reputation has been growing exponentially ever since.For anyone whos enjoyed the recipes of Anna Del Conte or Marcella Hazan, or who just loves pasta, Al Dente provides the multilayered background to what is arguably the worlds favourite cuisine.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Al Dente
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 384
EAN 9781780232768
ISBN 1780232764
Libristo kód 02316556
Súly 964
Méretek 239 x 166 x 27
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása