Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Advances in Potato Chemistry and Technology

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Advances in Potato Chemistry and Technology Jaspreet Singh
Libristo kód: 02820031
Kiadó Elsevier Science Publishing Co Inc, február 2016
Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition, presents the latest knowledge on potato... Teljes leírás
? points 559 b
87 093 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Rozviňte v sebe lídra John C. Maxwell / Puha kötésű
common.buy 4 905 Ft
Silence de L'Aiguille Michel Vinogradoff / Puha kötésű
common.buy 19 135 Ft
Single and multiple target tracking Mohamed El-Ghoboushi / Puha kötésű
common.buy 18 951 Ft
Reading The Legal Case Marco Wan / Kemény kötésű
common.buy 52 536 Ft
Back to the Basics Arthur D Davis / Puha kötésű
common.buy 7 427 Ft
DilettantenPoker Elenore May / Puha kötésű
common.buy 10 961 Ft
Cambridge History of Literary Criticism: Volume 1, Classical Criticism George Alexander Kennedy / Puha kötésű
common.buy 44 207 Ft

Advances in Potato Chemistry and Technology, Second Edition, presents the latest knowledge on potato chemistry, including the identification, analysis, and uses of chemical components in potatoes. Beginning with a brief description of potato components, the book then delves into their role during processing, then presenting information on strategies for quality optimization that provides students, researchers, and technologists working in the area of food science with recent information and updates on state-of-the-art technologies. The updated edition includes the latest information related to the identification, analysis, and use of chemical components of potatoes, carbohydrate and non-carbohydrate composition, cell wall chemistry, an analysis of glycoalkaloids, phenolics and anthocyanins, thermal processing, and quality optimization. In addition, new and sophisticated methods of quality determination of potatoes and their products, innovative and healthy potato-based foods, the future of genetically modified potatoes, and the non-food use of potatoes and their products is discussed. Includes both the emerging non-food uses of potato and potato-by-products as well as the expanding knowledge on the food-focused use of potatoes Presents case studies on the problems, factors, proposed solutions, and pros and cons of each, allowing readers facing similar concerns and issues to effectively and efficiently identify an appropriate solution Written by a global collection of experts in both food and non-food potato science

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Advances in Potato Chemistry and Technology
Szerző Jaspreet Singh
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 752
EAN 9780128000021
ISBN 0128000023
Libristo kód 02820031
Súly 1748
Méretek 245 x 200 x 40
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása