Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Advances in Nutritional Research

Könyv Advances in Nutritional Research H. Draper
Libristo kód: 02181615
Kiadó Springer-Verlag New York Inc., április 2013
The third volume of Advances in Nutritional Research continues the precedent set in previous volumes... Teljes leírás
? points 154 b
24 734 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 10-15 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


First Little Readers: Guided Reading Level C (Parent Pack) Liza Charlesworth / Puha kötésű
common.buy 8 118 Ft
Out on a Limb Shirley MacLaine / Puha kötésű
common.buy 3 225 Ft
Chlamydia P.A. Mardh / Puha kötésű
common.buy 24 734 Ft
3-Transposition Groups Michael Aschbacher / Puha kötésű
common.buy 20 611 Ft
eCompanion for Principles and Labs for Fitness & Wellness Werner W K Hoeger / Puha kötésű
common.buy 34 747 Ft
Peterkin Mrs. Molesworth / Puha kötésű
common.buy 9 977 Ft

The third volume of Advances in Nutritional Research continues the precedent set in previous volumes of providing authoritative reviews on the current state of knowledge with respect to major topics of ongoing nutritional research. This series is designed to be of value to investigators engaged in fundamental research as well as to those involved in its application to problems in human and animal nutrition. This volume contains three chapters on recent developments in research on inorganic elements, including a review, by F. H. Nielsen, of the evidence for a requirement for additional trace elements; a conspectus, by C. E. Casey and K. M. Hambidge, on the occurrence of trace element deficiencies in man; and a description, by M. Janghorbani and V. R. Young, of new methods of assessing the bioavailability of minerals in the diet. There are also three chapters on current topics of lipid research. One (by F. D. Sauer) is devoted to the cardiopathic effects of certain dietary monoenoic fatty acids, another (by C. Galli) to the influence of diet on prostaglandin synthesis, and the third (by H. 0. Bang and J. Dyerberg) to an analysis of the role of the unusual polyunsaturated fatty acids found in marine oils in the prevention of ischemic heart disease.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Advances in Nutritional Research
Szerző H. Draper
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 362
EAN 9781475744507
ISBN 1475744501
Libristo kód 02181615
Súly 555
Méretek 152 x 229 x 21
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása