Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Advances in Food Authenticity Testing

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Advances in Food Authenticity Testing Gerard Downey
Libristo kód: 02957443
Kiadó Elsevier Science & Technology, augusztus 2016
Advances in Food Authenticity Testing covers a topic that is of great importance to both the food in... Teljes leírás
? points 710 b
111 662 Ft
Beszállítói készleten alacsony példányszámban Küldés 3-5 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Discernment of Spirits Gallagher / Puha kötésű
common.buy 11 018 Ft
Doctors from Hell Vivien Spitz / Kemény kötésű
common.buy 8 937 Ft
Bezpečnostné systémy - Poplachové systémy Tomáš Loveček / Kemény kötésű
common.buy 12 826 Ft
Music of Francis Poulenc (1899-1963) Carl B. Schmidt / Kemény kötésű
common.buy 161 299 Ft
Raumsoziologie Gabriele Beyer / Puha kötésű
common.buy 17 058 Ft
Modern Concepts in Gastroenterology Alan B.R. Thomson / Puha kötésű
common.buy 26 453 Ft
Respiratory Disease Anna Spathis / Puha kötésű
common.buy 32 751 Ft

Advances in Food Authenticity Testing covers a topic that is of great importance to both the food industry whose responsibility it is to provide clear and accurate labeling of their products and maintain food safety and the government agencies and organizations that are tasked with the verification of claims of food authenticity. The adulteration of foods with cheaper alternatives has a long history, but the analytical techniques which can be implemented to test for these are ever advancing. The book covers the wide range of methods and techniques utilized in the testing of food authenticity, including new implementations and processes. The first part of the book examines, in detail, the scientific basis and the process of how these techniques are used, while other sections highlight specific examples of the use of these techniques in the testing of various foods. Written by experts in both academia and industry, the book provides the most up-to-date and comprehensive coverage of this important and rapidly progressing field. Covers a topic that is of great importance to both the food industry and the governmental agencies tasked with verifying the safety and authenticity of food productsPresents a wide range of methods and techniques utilized in the testing of food authenticity, including new implementations and processesHighlights specific examples of the use of the emerging techniques and testing strategies for various foods

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Advances in Food Authenticity Testing
Szerző Gerard Downey
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2016
Oldalszám 798
EAN 9780081002209
ISBN 0081002203
Libristo kód 02957443
Súly 1416
Méretek 236 x 161 x 45
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása