Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft


Ezt is ajánljuk


Art in Renaissance Italy 1350-1500 Evelyn Welch / Puha kötésű
common.buy 10 232 Ft
Broughton Norman Barfield / Puha kötésű
common.buy 7 740 Ft
Altlivlands Deutschtum. Bernhard Höhlbaum / Puha kötésű
common.buy 6 226 Ft
About to Die Barbie Zelizer / Puha kötésű
common.buy 20 192 Ft
Advances in Heterocyclic Chemistry Alan R. Katritzky / Kemény kötésű
common.buy 119 641 Ft

"Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. This title provides the latest important information for food scientists and nutritionists. It includes peer-reviewed articles by a panel of respected scientists. This is the go-to series since 1948.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Advances in Food and Nutrition Research
Szerző Steve Taylor
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2011
Oldalszám 256
EAN 9780123859891
ISBN 0123859891
Libristo kód 04494614
Súly 540
Méretek 152 x 229 x 16
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása