Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Advances in Dairy Microbial Products

Nyelv AngolAngol
Könyv Kemény kötésű
Könyv Advances in Dairy Microbial Products Joginder Singh
Libristo kód: 33475882
Kiadó Elsevier Books, január 2022
Advances in Dairy Microbial Products describes importance and utility of microbial products used in... Teljes leírás
? points 788 b
123 954 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


Veterinary Immunology / Kemény kötésű
common.buy 60 609 Ft
Medical Mycology / Puha kötésű
common.buy 26 660 Ft
Antimicrobial Peptides K. Ajesh / Puha kötésű
common.buy 60 010 Ft

Advances in Dairy Microbial Products describes importance and utility of microbial products used in dairy products. The book presents a reference that explains the makeup of these products in a scientifically sound yet simple manner. The appeal of the present book is its holistic approach in addressing the different aspects of the dairy industry, from basic dairy microbial biochemistry, to production of dairy products and their nutrient quality, and finally to machine learning applications in dairy industry. This book is comprised of chapters written and edited by international authorities and researchers with top expertise in dairy products. It offers both established and cutting-edge solutions the numerous challenges commonly encountered in the industrial processing of milk and the production of milk products. This book offers a highly practical approach to the topic, addressing and tackling the problems faced in the workplace by dairy technologists. Advances in Dairy Microbial Products is an ideal resource for researchers and practitioners involved in dairy science, particularly those who wish to gain the most thorough and up-to-date information on dairy microbial products. This book also appeals to beginners seeking to understand how advanced dairy technologies can be used to increase the efficiency of current techniques. Examines the advances of dairy products in healthcare, environment and industryElaborates upon advanced perspectives, wide applications, traditional uses, and modern practices of harnessing potential of microbial productsIncludes helpful illustrations of recent trends in dairy product research

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Advances in Dairy Microbial Products
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2022
Oldalszám 418
EAN 9780323857932
Libristo kód 33475882
Súly 1380
Méretek 152 x 229
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása