Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft GLS pont 1 390 Ft

Acrylamide in Food

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Acrylamide in Food Vural Gökmen
Libristo kód: 09353724
Kiadó Elsevier Books, augusztus 2015
Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects provides the recent analytical me... Teljes leírás
? points 608 b
97 812 Ft
Beszállítói készleten Küldés 15-20 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


Ezt is ajánljuk


toplistás
Led Zeppelin By Led Zeppelin Led Zeppelin / Kemény kötésű
common.buy 23 019 Ft
Veselí Radka Třeštíková / Kemény kötésű
common.buy 5 649 Ft
Endoskopická chirurgie spodiny lební Radim Lipna; Petr Matoušek a kolektiv autorů / Kemény kötésű
common.buy 9 264 Ft
Bec Darren Shan / Puha kötésű
common.buy 3 811 Ft
Heparin / Kemény kötésű
common.buy 90 221 Ft
Cancer Drug Resistance Jose Rueff / Kemény kötésű
common.buy 48 890 Ft
Making Friends on the Fly: Advances in Ad Hoc Teamwork Samuel Barrett / Kemény kötésű
common.buy 62 032 Ft
Inhibitors of Protein Kinases and Protein Phosphates L. Pinna / Kemény kötésű
common.buy 241 620 Ft
Auf dem Weg zu einer pragmatischen Syntax Frank Jurgens / Kemény kötésű
common.buy 70 642 Ft
Adventures of the Orchard Street Gang Jacqueline Vater Warner / Puha kötésű
common.buy 4 619 Ft
Sitten und Sagen aus der Oberpfalz Franz Schonwerth / Kemény kötésű
common.buy 36 887 Ft

Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects provides the recent analytical methodologies for acrylamide detection, up-to-date information about its occurrence in various foods (such as bakery products, fried potato products, coffee, battered products, water, table olives etc.), and its interaction mechanisms and health effects.§§The book is designed for food scientists, technologists, toxicologists, and food industry workers, providing an invaluable industrial reference book that is also ideal for academic libraries that cover the domains of food production or food science.§§As the World Health Organization has declared that acrylamide represents a potential health risk, there has been, in recent years, an increase in material on the formation and presence of acrylamide in different foods. This book compiles and synthesizes that information in a single source, thus enabling those in one discipline to become familiar with the concepts and applications in other disciplines of food science.§§Provides latest information on acrylamide in various foods (bakery products, fried potato products, coffee, battered products, water, table olives, etc.)§Explores acrylamide in the food chain in the context of harm, such as acrylamide and cancer, neuropathology of acrylamide, maternal acrylamide and effects on offspring and its toxic effects in tissues§Touches on a variety of subjects, including acrylamide, high heated foods, dietary acrylamide, acrylamide formation, N-acetyl-S-(2-carbamoylethyl)-cysteine (AAMA), acrylamide removal, L-asparaginase, and acrylamide determination§Presents recent analytical methodologies for acrylamide determination, including liquid chromatographic tandem mass spectrometry and gas chromatography-mass spectrometry

Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása