Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Neurogastronomy

Könyv Neurogastronomy Gordon M Shepherd
Libristo kód: 01288746
Kiadó Columbia University Press, július 2013
Leading neuroscientist Gordon M. Shepherd embarks on a paradigm-shifting trip through the "human bra... Teljes leírás
? points 46 b toplistás toplistás
7 529 Ft -4 %
7 156 Ft
Beszállítói készleten Küldés 14-18 napon belül

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Kemény kötésű
common.buy 14 668 Ft
toplistás
Complete Joy of Homebrewing Charlie Papazian / Puha kötésű
common.buy 6 091 Ft
The Joy of Mixology Gary Regan / Kemény kötésű
common.buy 11 026 Ft
Chemie na talíři Ondřej Dvořák / Kemény kötésű
common.buy 5 107 Ft
Gastrophysics Charles Spence / Puha kötésű
common.buy 4 889 Ft
Everyone Eats E. N. Anderson / Puha kötésű
common.buy 15 089 Ft
Malting and Malthouses in Kent James M. Preston / Puha kötésű
common.buy 6 999 Ft

Leading neuroscientist Gordon M. Shepherd embarks on a paradigm-shifting trip through the "human brain flavor system," laying the foundations for a new scientific field: neurogastronomy. Challenging the belief that the sense of smell diminished during human evolution, Shepherd argues that this sense, which constitutes the main component of flavor, is far more powerful and essential than previously believed. Shepherd begins Neurogastronomy with the mechanics of smell, particularly the way it stimulates the nose from the back of the mouth. As we eat, the brain conceptualizes smells as spatial patterns, and from these and the other senses it constructs the perception of flavor. Shepherd then considers the impact of the flavor system on contemporary social, behavioral, and medical issues. He analyzes flavor's engagement with the brain regions that control emotion, food preferences, and cravings, and he even devotes a section to food's role in drug addiction and, building on Marcel Proust's iconic tale of the madeleine, its ability to evoke deep memories. Shepherd connects his research to trends in nutrition, dieting, and obesity, especially the challenges that many face in eating healthily. He concludes with human perceptions of smell and flavor and their relationship to the neural basis of consciousness. Everyone from casual diners and ardent foodies to wine critics, chefs, scholars, and researchers will delight in Shepherd's fascinating, scientific-gastronomic adventures.


Ezt is ajánljuk


toplistás
The Flavor Matrix James Briscione / Kemény kötésű
common.buy 14 526 Ft
toplistás
Hold on to Your Kids Gabor Maté / Puha kötésű
common.buy 5 716 Ft
toplistás
Ulysses James Joyce / Puha kötésű
common.buy 1 420 Ft
toplistás
Deep Nutrition Catherine Shanahan / Puha kötésű
common.buy 8 840 Ft
toplistás
Brain Food Lisa Mosconi / Puha kötésű
common.buy 7 527 Ft
toplistás
How Emotions Are Made Lisa Feldman Barrett / Puha kötésű
common.buy 7 527 Ft
toplistás
Atlas of Human Brain Connections Marco Catani / Puha kötésű
common.buy 53 731 Ft
kiárusítás
Beyond Training: Mastering Endurance, Health & Life Ben Greenfield / Puha kötésű
common.buy 7 217 Ft
Brainwashing KATHLEEN TAYLOR / Puha kötésű
common.buy 5 640 Ft
This Explains Everything John Brockman / Puha kötésű
common.buy 6 811 Ft
Reaching for the Moon Katherine Johnson / Kemény kötésű
common.buy 7 953 Ft
Child of the Moon Jessica Semaan / Puha kötésű
common.buy 6 467 Ft
Neurogastronomy G M Shepherd / Kemény kötésű
common.buy 9 261 Ft
Synaptic Plasticity in the Hippocampus György Buzsaki / Puha kötésű
common.buy 51 373 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása