Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

mondo del gelato. Storia, scienza, produzione, degustazione

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Puha kötésű
Könyv mondo del gelato. Storia, scienza, produzione, degustazione Roberto Lobrano
Libristo kód: 36868103
Kiadó Slow Food, május 2021
Gli italiani consumano 12 chili di gelato a testa ogni anno. Il 66% del gelato acquistato è dichiara... Teljes leírás
A könyv sajnos nem elérhető :(
Adja meg az e-mail címét és majd mi tájékoztatjuk Önt, ha a könyv ismét elérhető lesz.

A vásárlók ilyet vásároltak


toplistás
The Perfect Scoop David Lebovitz / Kemény kötésű
common.buy 8 976 Ft
toplistás
Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera Donata Panciera / Puha kötésű
common.buy 24 666 Ft
toplistás
gelato. Tecniche, attrezzature, ricette Donata Panciera / Könyv
common.buy 15 905 Ft
arte del gelato. 100 ricette per tutto l'anno Roberto Lobrano / Kemény kötésű
common.buy 12 591 Ft
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Kemény kötésű
common.buy 13 261 Ft
Hello, My Name Is Ice Cream Dana Cree / Kemény kötésű
common.buy 9 977 Ft
Salt and Straw Ice Cream Cookbook Tyler Malek / Kemény kötésű
common.buy 9 632 Ft

Gli italiani consumano 12 chili di gelato a testa ogni anno. Il 66% del gelato acquistato è dichiarato artigianale. Ecco perché Slow Food propone un libro dedicato: dalle materie prime alle tecniche produttive, dalle note di degustazione alle ricette. Niente semilavorati dunque, ma una puntuale ricerca e conoscenza degli ingredienti e tanti segreti per scoprire uno degli alimenti più amati da grandi e piccini. Si parte con la storia per arrivare ad analizzare il gelato in tutte le sue forme, dalle più antiche alle più moderne. Quando andiamo in gelateria possiamo capire dalla vetrina, dalle informazioni scritte accanto al prodotto e dalle domande a chi ci serve se stiamo scegliendo un gelato di qualità, apprezzandone al meglio le note sensoriali (un gelato non deve essere troppo freddo e al suo interno i cristalli di ghiaccio devono risultare impercettibili).

Információ a könyvről

Teljes megnevezés mondo del gelato. Storia, scienza, produzione, degustazione
Szerző Roberto Lobrano
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2021
Oldalszám 384
EAN 9788884996909
Libristo kód 36868103
Kiadó Slow Food
Méretek 170 x 240
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Twisted Love Ana Huang / Puha kötésű
common.buy 3 439 Ft
toplistás
Girl in Pieces Kathleen Glasgow / Puha kötésű
common.buy 3 099 Ft
toplistás
Io non ho paura Niccolo Ammaniti / Puha kötésű
common.buy 6 318 Ft
toplistás
The 1000 Dot-to-Dot Book: Cityscapes Thomas Pavitte / Puha kötésű
common.buy 4 581 Ft
toplistás
The 1000 Dot-to-Dot Book: Masterpieces Thomas Pavitte / Puha kötésű
common.buy 4 581 Ft
toplistás
Ship of Magic Robin Hobb / Puha kötésű
common.buy 5 051 Ft
toplistás
Essential Guide to Mold Making & Slip Casting Andrew Martin / Kemény kötésű
common.buy 10 713 Ft
toplistás
1,001 Dot-to-Dot Amazing Animals / Puha kötésű
common.buy 5 722 Ft
toplistás
642 Tiny Things to Draw Chronicle Books / Határidőnapló
common.buy 3 224 Ft
toplistás
Make Life Beautiful Shea McGee / Kemény kötésű
common.buy 9 131 Ft
toplistás
Cucchiaio d'Argento / Kemény kötésű
common.buy 20 971 Ft
toplistás
Gelato Fiasco Joshua Davis / Kemény kötésű
common.buy 9 962 Ft
It Starts with Us Colleen Hoover / Puha kötésű
common.buy 4 596 Ft
scienza in cucina e l'arte di mangiar bene Pellegrino Artusi / Puha kötésű
common.buy 5 116 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása