Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy az ügyfélszolgálat az állami ünnep végett nem elérhető. Megértésüket köszönjük.

Dry-Curing Pork

Nyelv AngolAngol
Könyv Puha kötésű
Könyv Dry-Curing Pork Hector Kent
Libristo kód: 04823198
Kiadó WW Norton & Co, december 2014
Over the centuries, dry-cured pork has evolved as a food of the changing seasons. Its flavors are tr... Teljes leírás
? points 55 b
8 607 Ft
50 % esély Keressük az egész világon Mikor kapom meg a terméket?

30 nap a termék visszaküldésére


A vásárlók ilyet vásároltak


Curing & Smoking Steven Lamb / Kemény kötésű
common.buy 8 840 Ft
JAMON IBERICO Y SERRANO / Puha kötésű
common.buy 13 167 Ft
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Puha kötésű
common.buy 6 700 Ft
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Puha kötésű
common.buy 5 985 Ft
JAMÓN PARA DUMMIES ENRIQUE TOMAS RUIZ / Puha kötésű
common.buy 6 715 Ft

Over the centuries, dry-cured pork has evolved as a food of the changing seasons. Its flavors are truly a taste of the landscape and climate, and they have served as a crucial, long-lasting food source for many cultures. Dry-cured pork is the ultimate slow food. It doesn t need to be complicated but it s important to have clear, step-by-step instructions. That s where Hector Kent comes in. Kent, a science teacher by trade, has written the book he wished he d had when he made his first prosciutto: One that brings together the critical components of curing in the simplest form possible, with photographs and illustrations to assure the reader of safe and delicious results. In addition to basic recipes, Kent offers readers interviews, advice, and recipes from several trend-setting dry-curing operations across the country."

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Dry-Curing Pork
Szerző Hector Kent
Nyelv Angol
Kötés Könyv - Puha kötésű
Kiadás éve 2014
Oldalszám 224
EAN 9781581572438
ISBN 1581572433
Libristo kód 04823198
Súly 426
Méretek 203 x 203 x 15
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Ezt is ajánljuk


toplistás
Mastering Pizza Marc Vetri / Kemény kötésű
common.buy 11 026 Ft
toplistás
Jerky Bible Kate Fiduccia / Puha kötésű
common.buy 6 781 Ft
toplistás
Salumi Michael Ruhlman / Könyv
common.buy 15 058 Ft
toplistás
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Puha kötésű
common.buy 11 528 Ft
toplistás
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Puha kötésű
common.buy 17 635 Ft
toplistás
Yoga Sutras of Patanjali Pocket Edition Patanjali / Puha kötésű
common.buy 3 672 Ft
toplistás
Salami Gerhard Feiner / Puha kötésű
common.buy 50 485 Ft
Making Chocolate Todd Masonis / Kemény kötésű
common.buy 14 338 Ft
Charcuterie Michael Ruhlman / Kemény kötésű
common.buy 14 526 Ft
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Kemény kötésű
common.buy 28 489 Ft
Whole Beast Butchery Ryan Farr / Kemény kötésű
common.buy 13 856 Ft
Hadoop in Practice Alex Holmes / Puha kötésű
common.buy 23 959 Ft

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása