Ingyenes szállítás a Packetával, 19 990 Ft feletti vásárlás esetén
Posta 1 795 Ft DPD 1 995 Ft PostaPont / Csomagautomata 1 690 Ft Postán 1 690 Ft GLS futár 1 590 Ft Packeta 990 Ft

Accademia Montersino. Corso completo di cucina e di pasticceria tecniche e ricette

Nyelv OlaszOlasz
Könyv Kemény kötésű
Könyv Accademia Montersino. Corso completo di cucina e di pasticceria tecniche e ricette Luca Montersino
Libristo kód: 13438207
Kiadó LT Editore, október 2013
Un corso di cucina completo dello chef Luca Montersino. La cucina personale dello chef, un mix equil... Teljes leírás
A könyv sajnos nem elérhető :(
Adja meg az e-mail címét és majd mi tájékoztatjuk Önt, ha a könyv ismét elérhető lesz.

Ezt is ajánljuk


toplistás
Storytelling with Data Cole Nussbaumer Knaflic / Puha kötésű
common.buy 15 556 Ft
toplistás
Man & His Car / Kemény kötésű
common.buy 14 854 Ft
hamarosan
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Kemény kötésű
common.buy 17 874 Ft
Croissant e biscotti Luca Montersino / Puha kötésű
common.buy 5 842 Ft
Angst, m. Audio-CD sho / Puha kötésű
common.buy 4 950 Ft
Francais.com Jean-Luc Penfornis / Puha kötésű
common.buy 4 670 Ft
Tiramisú y postres cremosos Luca Montersino / Puha kötésű
common.buy 14 061 Ft
Metropolis Jeremy Black / Kemény kötésű
common.buy 15 666 Ft

Un corso di cucina completo dello chef Luca Montersino. La cucina personale dello chef, un mix equilibrato tra tradizione e innovazione in un ricettario completo, dall'antipasto al dessert. Tantissime preparazioni accompagnate da procedimenti fotografici step by step. Sezioni tematiche dedicate a tecniche di cottura e tipologie di lavorazione. Tutti le basi della cucina: dagli impasti base della tradizione italiana a e francese alla cottura delle carni, dalla precristallizzazione del cioccolato alle tecniche di preparazione piů particolari, dalla scuola per gnocchi e paste fresche alla lavorazione del pesce fresco. Consigli e tecniche dello chef per risultati da veri professionisti. Schede di approfondimento, glossario degli strumenti utili, spiegazione delle lavorazioni e ingredienti piů particolari, indici di facile consultazione.

Információ a könyvről

Teljes megnevezés Accademia Montersino. Corso completo di cucina e di pasticceria tecniche e ricette
Szerző Luca Montersino
Nyelv Olasz
Kötés Könyv - Kemény kötésű
Kiadás éve 2013
Oldalszám 418
EAN 9788861071773
ISBN 8861071775
Libristo kód 13438207
Kiadó LT Editore
Súly 1778
Méretek 199 x 241 x 40
Ajándékozza oda ezt a könyvet még ma
Nagyon egyszerű
1 Tegye a kosárba könyvet, és válassza ki a kiszállítás ajándékként opciót 2 Rögtön küldjük Önnek az utalványt 3 A könyv megérkezik a megajándékozott címére

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása