HOZZÁJÁRULÁS A SZEMÉLYES ADATOK FELHASZNÁLÁSÁHOZ

 

ALAPELV ÖSSZEFOGLALÓ

A Libristo Media s.r.o. társaság feldolgozza az Ön személyes adatait, mivel ez az Önnel kötött eladási szerződés teljesítésének (vagy a szerződéskötés előkészítésének) elengedhetetlen feltétele, továbbá feldolgozza az Ön személyes adatait, mivel ez a társaság közjogi kötelezettségeinek teljesítése végett alapvető fontosságú.

1. AZ ADATKEZELŐ SZEMÉLYAZONOSSÁGA ÉS KAPCSOLATTARTÁSI ADATAI

Az Ön személyes adatainak kezelője a Libristo Media s.r.o.társaság, székhely: 755 01 Vsetín, Sychrov 55; cégjegyzék szám: 04448367, bejegyezve az Ostrava-i cégbíróságon, C szakasz, 63649 sz. bejegyzés (továbbiakban: „adatkezelő“).

Az adatkezelő kapcsolattartási adatai a következők: levelezési cím - Libristo Media, Sychrov 55, 755 01 Vsetín, elektronikus posta címe - info@libristo.hu, telefon 00 420 571 999 099.

Az adatkezelő nem nevezett ki adatvédelmi tisztviselőt.

2. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK JOGALAPJA

A személyes adatok feldolgozásának jogalapja az a tény, hogy a feldolgozás elengedhetetlen a következő okokból:

 • az Ön és az adatkezelő közötti szerződés teljesítésének vagy az adatkezelő által a szerződéskötés előkészítésnek céljából, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 sz. a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelet 6. cikk, (1) bekezd. b) pontjának, valamint a 95/46/EK rendelet (a személyes adatok védelméről szóló általános rendelet) hatályon kívül helyezéséről szóló rendeletének értelmében (továbbiakban: "rendelet");
 • az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettségek teljesítése céljából a fenti rendelet 6. cikk, (1) bekezd. c) pontja értelmében, nevezetesen az adatkezelőnek az általánosan kötelező erejű jogszabályi előírások betartása céljából, továbbá az általános forgalmi adóról szóló 235/2004 Sb. számú módosított törvény, továbbá a jövedelemadóról szóló 586/1992 Sb. számú módosított törvény és a számvitelről szóló 563/1991. Sb. számú módosított törvény értelmében.

3. A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK CÉLJA

A személyes adatok feldolgozásának célja az Ön és az adatkezelő közötti szerződés tejesítése, beleértve az áru átadását és a hibákért való felelősség elbírálását, vagy az adatkezelő által az ilyen szerződés megkötésének előkészítését, valamint az adatkezelő által a kapcsolódó közjogi kötelezettségek teljesítését. Az adatkezelő nem dönthet automatikusan egyénileg a rendelet 22. cikkének értelmében.

4. A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDEJE

Az Ön személyes adatait a megkötött szerződés teljesítéséig, valamint az archiváláshoz szükséges a kötelező érvényű jogszabályok által előírt ideig, vagy legkésőbb az általános jogszabályi kötelezettség alapján előírt ideig tároljuk.

5. A SZEMÉLYES ADATOK TOVÁBBÍTÁSA

Az Ön személyes adataihoz hozzáférhetnek még a szerződésben feltüntetett logisztikai szolgáltatók ill. a szállítás vagy a fizetés lebonyolításában részt vevő egyéb személyek, továbbá az adatkezelő számára a webáruház működésével kapcsolatos technikai szolgáltatásokat nyújtó személyek, beleértve a szoftverek karbantartását és az adatok tárolását is.

Az Ön személyes adatait továbbítjuk a következők részére: Frogman s.r.o. (áruszállítás) cégjegyzék szám: 49434624, Zásilkovna s.r.o. (személyes átvétel) cégjegyzék szám: 28408306, GoPay s.r.o. (pénzügyi szolgáltatás) cégjegyzék szám: 26046768, Google Ireland Limited (marketing szolgáltatások) cégjegyzék szám: 368047, Facebook Ireland Limited (marketing szolgáltatások), Stable.cz s.r.o. (adattárolás) cégjegyzék szám: 28741048.

A törvényi kötelezettségek teljesítése céljából feldolgozott személyes adatokat továbbíthatjuk a pénzügyi hatóságok vagy más illetékes hatóságok felé abban az esetben, ha a adatkezelőre vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok ezt írják elő.

Az adatkezelőnek nincs szándékában átadni az Ön személyes adatait harmadik országnak (EU-n kívüli államnak) vagy nemzetközi szervezetnek.

6. AZ ÉRINTETT FÉL JOGAI

A rendeletben meghatározott feltételek mellett Önnek joga van arra, hogy az adatkezelőtől hozzáférést kérjen a személyes adataihoz, kérheti a személyes adatok javítását vagy törlését, a feldolgozás korlátozását, joga van a személyes adatok feldolgozásával szembeni kifogásemelésre, továbbá joga van személyes adatainak átvitelére.

Ha felmerülne Önben a gyanú, hogy személyes adatai feldolgozásánál megsértették a jogszabályt, jogában áll panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál.

Ön nem köteles személyes adatokat megadni. A személyes adatok megadása a szerződés megkötéséhez és annak teljesítéséhez szükséges, a személyes adatok megadása nélkül a szerződés megkötése és annak az adatkezelő részéről történő teljesítése nem lehetséges.

 • A terméket 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti.

 • Kisebb összeg ellenében a könyvet ajándékcsomagolásba csomagoljuk.

 • Nem mindenhol válogathat több millió könyv közül.

 • A könyveket kemény kartonból készült speciális csomagolásban kézbesítjük.

 • Kedvezményt biztosítunk a diákok és tanárok számára.

 • A visszatérő vásárlók kedvezményekben és egyéb jutalmakban részesülnek.

 • A terméket azonnal vagy a lehető legrövidebb időn belül küldjük.

 • Tájékoztatjuk Önt a megrendelés feldolgozásának minden lépéséről.

 • 11 999 Ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás.

 • A kínálatunkban szereplő bármelyik könyvet ajándékozhatja még ma.

Legfrissebb könyvújdonságok

Kiválogattuk a legjobbakat. Ön már olvasta?

Könyvek kategória szerint

Szeretne valakit meglepni egy ajándékkal vagy konkrét irányzat érdekli?

Sleva
590 Ft

Szerezzen 590 Ft értékű
kedvezményt az első vásárlásnál!

Nem küldünk spamet csak kiváló ajánlatokat és tippeket...

Belépés

Bejelentkezés a saját fiókba. Még nincs Libristo fiókja? Hozza létre most!

 
kötelező
kötelező

Nincs fiókja? Szerezze meg a Libristo fiók kedvezményeit!

A Libristo fióknak köszönhetően mindent a felügyelete alatt tarthat.

Libristo fiók létrehozása